Παρουσίαση βιβλίου

 

     Τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2008, ώρα 8 το βράδυ, έγινε στην αίθουσα κονσέρτων της Εστίας Μουσών Νάουσας η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Βλάχου, Η Αναφορά Μου. Τον κ. Βλάχο προλόγισε ο επί χρόνια συνεργάτης του και πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο Λόγιος», αρχιτέκτων κ. Αλέξανδρος Οικονόμου, ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον συγγραφέα καθώς επίσης και στη δράση τού κ. Βλάχου ως δημάρχου.

      Στον σύντομο χαιρετισμό του ο εκδότης του βιβλίου κ. Άκις Θωμαΐδης είπε ότι η έκδοση συνδέει για ακόμη μία φορά το όνομα του κ. Βλάχου με ένα σημαντικό πολιτισμικό γεγονός, όχι μόνον γιατί αποτελεί μία εξόχως ενδιαφέρουσα καταγραφή γεγονότων που επέδρασαν ποικιλοτρόπως στη ζωή των κατοίκων της Νάουσας, αλλά και γιατί  σηματοδοτεί την έναρξη της λειτουργίας ενός εκδοτικού οίκου στη Νάουσα.

    Ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε διεξοδικά στο περιεχόμενο του βιβλίου του, διάβασε εκτενή αποσπάσματα και απάντησε σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις που έκανε το πολυπληθές ακροατήριο στη συζήτηση που ακολούθησε την παρουσίαση.

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%95%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A3_%CE%95%CE%9A%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3.html

Οι κ.κ. Δημήτρης Βλάχος, Άκις Θωμαΐδης και Αλέξανδρος Οικονόμου